Humanitarni koncert FA Linđo povodom blagdana Svete Lucije

Već 18 godina zaredom Folklorni ansambl Linđo organizira humanitarni koncert na kojem su se prikupila sredstva za Udrugu slijepih Dubrovačko neretvanske županije. Ove godine prikupljeno je više od 13.000,00 kuna. Na koncertu je Linđo otplesao Prigorske plesove i plesove Turopolja, a ženska klapa FA Linđo ponovno je oduševila publiku, a posebno najmlađi članovi Linđa. Nastupila je i muška klapa Linđo kao i A sastav koji je otplesao Bunjevačke plesove s najmalađim članovima. Predsjednica se zahvalila FA Linđu na suradnji koja je ušla i u svoju punoljetnost. Također se zahvalila i Kazalištu Marina Držića što nas je i ove godine primio.

Udruga je obilježila blagdan Svete Lucije prigodnim domjenkom 13. prosinca u prostorijama udruge gdje su bili pozvani svi članovi udruge. Članovi su se družili, počastili kolačima i sokovima.

Misija udruge slijepih Dubrovačko - neretvanske županije

je promicanjem i provedbom antidiskriminacije, jednakih mogućnosti i univerzalnog dizajna pridonijeti afirmaciji slijepih osoba u Dubrovačko - neretvanskoj županiji te u Republici Hrvatskoj.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Zaboravili ste lozinku? |  Zaboravili ste korisničko ime?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×