Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Grad Dubrovnik i Povjerenstvo za osobe s invaliditetom Grada Dubrovnika , u suradnji s udrugom Rina Mašera , obilježili su 01. prosinca Međunarodni dan osoba s invaliditetom u Hotelu Valamar Lacroma prigodnim domjenkom, gdje su se okupile sve udruge osoba s invaliditetom iz Grada Dubrovnika .Prisutne je u ime Grada Dubrovnika pozdravila zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.Održano je predavanje Zavoda za javnom zdravstvu kako pristupiti osobama s invaliditetom ,i kako im pomoći, a Zavod za zapošljavanje je prezentirao koliki je broj zaposlenih invalida i onih koji su evidentirani kao nezaposleni.Podjeljena su i priznanja ustanovama, organizacijama i pojedincima koji svojim radom i djelovanjem promiču zaštitu prava osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju. Priznanja su dodjeljena Hotelu Valamar Lacroma, poliklinici Marin Med, i Antoniji Roszahegy Nikolić predsjednici Društva Distrofičara Dubrovačko neretvanske županije.

04. prosinca povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Dubrovačko neretvanska županija organizirala je porigodni domjenak u restoranu Klarisa,za predstavnike udruga osoba s invaliditetom koje je primila zamjenica župana Žaklina Marević i ovom prilikom poručila kako će Županija i dalje pomagati rad udruga.Udrugama je dodjeljena novčana potpora u iznosu od 3.000,00 kuna povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Misija udruge slijepih Dubrovačko - neretvanske županije

je promicanjem i provedbom antidiskriminacije, jednakih mogućnosti i univerzalnog dizajna pridonijeti afirmaciji slijepih osoba u Dubrovačko - neretvanskoj županiji te u Republici Hrvatskoj.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Zaboravili ste lozinku? |  Zaboravili ste korisničko ime?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×